Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1140 beoordelingen

Vragen? App 06 43 17 18 42 of bel 030 369 00 59

23/11/2022

Rode Ster Belgrado

Zvezda is ons leven en de rest is bijzaak. Dit is eigenlijk alles wat je hoeft te weten over de cultclub van de week. Deze supporters leven letterlijk voor hun club. Het is bijna angstaanjagend te noemen. We hebben het hier uiteraard over Rode Ster Belgrado, één van de memorabele clubs uit Belgrado. Het bijzondere aan Rode Ster is namelijk dé derby tegen Partizan, de Eternal derby. Dit is Belgrado, dit is de derby der derby’s!

 

Geloof me: jij wil niet dat jouw bescheiden lievelingsclub een wedstrijd loot in Belgrado, dit is letterlijk de hel. Echter is dit voor jou als voetballiefhebber de kans om iets mee te maken wat je in Nederland, Engeland of Duitsland nooit gaat mee maken. Dit is absolute chaos en iets wat op jouw bucketlist moet staan en binnenkort dankzij Voetbaltrips.com afgevinkt kan worden!

 

Nu is er tussen ploegen uit dezelfde stad natuurlijk altijd rivaliteit: in Nederland moet ik gelijk denken aan Spakenburg en IJsselmeervogels, die sinds kort weer jaarlijks de derby van Spakenburg afwerken. Echter heb je in Nederland op het hoogste niveau niet van zulke krakers, die toch een bepaalde ambiance omhoog halen bij zowel de spelers als de supporters. De rivaliteit tussen Rode Ster en Partizan is bijzonder op zijn eigen manier: de beide clubs zijn opgericht in de maanden na de Tweede Wereldoorlog. Rode Ster startte in maart, waarna Partizan in oktober volgde. Bijzondere is dat beide clubs zijn opgericht vanuit het volk, waardoor de rivaliteit extra hoog is!

 

Rode Ster moet het hebben van de passie en strijd in hun spel: ze blijven strijden en zullen hun supporters nooit in de steek laten. Opmerkelijk is dat de meeste passie en strijd tijdens een wedstrijd van Rode Ster niet eens op het veld te vinden is, maar op de tribunes! Voetbal is topsport maar wat de supporters van Rode Ster wekelijks laten zien is ook topsport te noemen, deze mannen stoppen niet en doen er letterlijk alles aan om de 3 punten over de streep te trekken. Als jij echt het uiterste wilt mee maken, is een trip via Voetbaltrips naar Belgrado de perfecte oplossing! Check de clubpagina van Rode Ster voor scherpe deals! https://www.voetbaltrips.com/clubs/rode-ster-belgrado