Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1176 beoordelingen kiyoh
11/05/2020

Intercity Voetbaltrips

Ben je het ook zo zat om twee uur van te voren in te checken op het vliegveld? Of krijg je last van je oren op het moment dat het vliegtuig opstijgt en je beseft dat je de kauwgom bent vergeten? Vind je het gewoon leuk om je voetbalreis eens op een andere manier te beleven? Of zit je net als Dennis Bergkamp gewoon niet zo te wachten op dat vliegen…

 

Want zeg nou zelf: in de lucht zit je anderhalf uur naar de wolken te staren. en dan moet je nog geluk hebben dat je de juiste stoel bij het raam te pakken hebt. Maar in de trein zou het zomaar kunnen dat je onderweg nog wat wilde dieren kan spotten. Als we het dan toch over dieren hebben: mocht je met de trein reizen ben  je ook nog eens milieubewuster bezig ,en sta je dus al 1-0 voor onderweg naar je favoriete stadion. Ook kan er onderweg naar Londen of Parijs over het prachtige onderwerp ‘voetbal’ worden gesproken onder het genot van een ‘koude rakker’, en is de treinreis van drie en een half uur binnen no time voorbij!


Met de nieuwe ontwikkelingen die de komende periode plaats gaan vinden aan het spoor komen er ook alternatieven vervoersmiddelen en alternatieve routes beschikbaar. Zo sta je binnen vier uur met de rechtstreekse ‘Eurostar’ verbinding van Amsterdam in Londen. En zeg nou zelf: is er geen mooiere voetbalstad dan Londen? Met zes clubs in de Premier League en zes clubs in de Championship zijn er al twaalf grotere stadions te bezoeken. Daarnaast heb ik het nog niet eens gehad over de cultclub ‘AFC Wimbledon’ die ook zeker de moeite waard is om een keer te bezoeken. 


Mocht je na de stadionbezoeken toch nog toe zijn aan wat cultuur dan zijn er zat bezienswaardigheden om te bekijken. Denk hierbij aan ‘The Tower of London’, London Eye, of Buckingham Palace. De ideale manier om je voetbaltrip helemaal in stijl af te sluiten. Wij voorzien u van een stadsgids met alle ins en outs die er te vinden zijn.


Deze ‘Intercitytrips’ zullen worden aangeboden zodra de buitenlandse voetbalwedstrijden weer bezocht mogen worden door toeschouwers, en als de normale dienstregeling weer gehanteerd wordt. Wil je meer weten over de ‘Intercitytrip’? Hou de Facebook pagina goed in de gaten of neem even contact op door te mailen naar info@voetbaltrips.com