Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1042 beoordelingen

Vragen? App 06 43 17 18 42 of bel 030 369 00 59

23/11/2022

Dundee FC

Steward zijn bij een voetbalwedstrijd: ik moet er niet aan denken. 90 minuten spektakel op de grasmat en jij krijgt er niks van mee. Althans, niet niks want je kan de emoties van de gezichten van de supporters aflezen. Echter zijn deze mensen tegenwoordig super hard nodig en is er van mijn kant alleen maar waardering naar degene die alles goed laten verlopen en heel veel over hebben om het spektakel binnen de lijnen te missen!


Een steward verdient deze waardering, maar al helemaal als je actief bent op het Dens Park! De fans van Dundee FC in bedwang houden is namelijk een vak apart, deze supporters behoren tot de fanatiekste supportersgroepen van Schotland en leven voor de goede resultaten van hun club. Ze zijn bereid ver, heel ver te gaan voor de drie punten.

Voetbaltrips.com biedt de mogelijkheid om dit stukje theater op het Dens Park bij te wonen en de stewards van Dundee FC live in actie te zien!
Dundee FC is actief op het tweede niveau van Schotland en schommelt vaak tussen de Championship en Premiership. Echter betekent dit voor de fans niet dat ze een jaartje minder vaak het Dens Park bezoeken om de ‘The Dee’ in actie te zijn. De fans zijn hondstrouw en blijven hun club altijd en overal steunen. Een bijzondere club uit het prachtige voetballand Schotland!


Bijzondere aan Dundee FC is de rivaliteit met buurman Dundee United. Deze rivaliteit is niet helemaal wat je verwacht van twee ploegen die gescheiden worden door een autoweg. Je zou verwachten dat ze elkaar niks gunnen en ze elkaar dagelijks het leven zuur maken, maar schijn bedriegt. De clubs hebben namelijk een gezamenlijke fan groep genaamd ‘Dundee Utility’. Hiermee gaan ze de strijd aan met grote groepen fanatiekelingen uit andere Schotste steden. Interesse in een wedstrijd van Dundee FC? Neem een kijkje op de clubpagina en wie weet zit er wat tussen! https://www.voetbaltrips.com/clubs/dundee-fc