Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1176 beoordelingen kiyoh
23/11/2022

Business Facilities Camp Nou

Misschien wel het bekendste stadion ter wereld: Camp Nou. Thuisplaats voor FC Barcelona, die al 5 keer de Champions League won en maar liefst 26 keer de Spaanse La Liga won. Camp Nou is gebouwd in 1957, en heeft sindsdien meerdere renovaties en uitbreidingen doorstaan. Momenteel is Camp Nou het grootste stadion in Europa. Er kunnen maar liefst 99.354 fans genieten van een voetbalwedstrijd in dit stadion. Ooit was er zelfs een tijd waarin er meer dan 100.000 supporters hun club konden aanmoedigen in Camp Nou, maar door nieuwe richtlijnen omtrent staanplaatsen in stadions is dit gereduceerd naar het huidige aantal. Het recordaantal fans in het stadion was 120.000 fans, tijdens een wedstrijd tussen FC Barcelona en Juventus. Even voor de beeldvorming, dat is bijna 2,5 keer zoveel als in een volle Johan Cruijff Arena!  Dat er tegenwoordig minder fans aanwezig kunnen zijn in het stadion, doet echter niet af aan de enorme sfeer die er heerst tijdens een wedstrijd, met duizenden fans die hun teams naar de overwinning schreeuwen. 

In Camp Nou zijn er zijn meerdere business suites, in totaal 23, geschikt voor elk soort bijeenkomst of evenement. Of dit nou een groots congres of een kleine borrel voorafgaand aan de wedstrijd is, in Camp Nou is er de geschikte ruimte. De capaciteiten van de business suites lopen uiteen van 70 personen tot 4.500 personen. 

Maak van jouw bezoek aan Camp Nou een unieke VIP-ervaring, en kies voor Personal Service. Deze service is inclusief privé-vervoer van en naar de wedstrijd, waardoor je een zorgeloos avondje voetbal beleefd. De catering is tot in de puntjes verzorgd, met een open bar en uiteraard heb je het beste uitzicht op het veld vanuit de VIP lounges. Deze lounges zijn verdeeld over het stadion, zo heb je bijvoorbeeld de Players Zone, waar je in een vak naast de spelers zit. Hier geniet je van 5-sterren service, en kan je live meeluisteren met het commentaar van de coaches. Iets hoger gelegen heb je het balkon, waar je een waanzinnig uitzicht hebt over het veld, met uiteraard dezelfde excellente service. Gegarandeerd een avond om nooit meer te vergeten, wat de uitslag van de wedstrijd ook zal worden!

Spelen op het veld van Camp Nou is iets wat slechts voor een enkele lucky few is weggelegd. Maar, dit neemt niet weg dat een mens niet mogen dromen! FC Barcelona biedt de mogelijkheid aan om met een zelf samengesteld team een potje te spelen op het heilige gras. Dit exclusieve pakket bestaat uit een wedstrijd van 90 minuten, in volledig gepersonaliseerd Barcelona-tenue, met coaches en scheidsrechter. Je betreed het veld via de enige echte spelerstunnel en er worden uiteraard foto’s gemaakt om deze unieke ervaring te vereeuwigen. Na de wedstrijd word je getrakteerd op een heerlijk tapas menu. Een ware droom ervaring!