Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1042 beoordelingen

Vragen? App 06 43 17 18 42 of bel 030 369 00 59

23/11/2022

Brentford FC

The Griffin, The Royal Oak, The New Inn & The Princess Royal. Het zegt je waarschijnlijk helemaal niks, wat logisch is. Deze 4 namen zijn echter het geluk van de mannelijke voetballiefhebber. Absoluut niks tegen vrouwen, maar wanneer ik dit hoorde moest ik gelijk aan de man denken, echter wil ik de voetbalvrouw zeker niet achter wegen laten! We hebben het hier over de mooiste voetbalclub uit Londen. En er zitten inderdaad enorm veel clubs in Londen. Ik kan je in ieder geval vertellen dat het niet een club uit de grote Premier League is want we beschrijven hier echter alleen echte cultclubs. Deze week is het de beurt aan Brentford FC, de enige club over de hele wereld die in elke hoek van het stadion een authentieke Engelse pub heeft. Griffin Park he4ft 4 hoeken: The Griffin, The Royal Oak, The New Inn & The Princess Royal!

 

Terug naar de basis, naar de romantiek van het voetbal. Brentford is één van de eerste Engelse profclubs die eigendom werd van de supporters. Op het moment dat de supporters de baas zijn weet je dat het weer raak is: een cultclub! Vandaar dat Voetbaltrips ook voor Brentford FC goedkope losse tickets aanbiedt of eventueel een volledig arrangement. Brentford ligt midden in een woonwijk en biedt plaats aan 12000 supporters. Brentford is een echte familieclub waar je wordt geaccepteerd om wie je bent. Het draait er alleen maar om het voetbal, winnen is alles en als je wint doe je dit voor je supporters! Een prachtig voorbeeld van waarom Brentford de mooiste voetbalclub uit Londen is.

 

Supporters van Brentford zijn enorm toegankelijk en super realistisch. Ze verwachten niets anders dan veel strijd en laten zien dat je het shirt waard bent. De gezelligheid op de tribunes is één van de redenen dat de supporters altijd terugkomen, ondanks het resultaat. Een beroemde uitspraak van een Brentford supporter is een vergelijking met het voetbal in China. Dit voetballand is voor de portemonnee erg interessant, ‘Maar hoe moet een supporter zich identificeren met iemand die zo veel verdient?’. Een typerende uitspraak voor iemand die geniet van het spelletje en liefde heeft voor zijn club!

 

Helaas komt aan alles een eind, want Brentford gaat na dit seizoen Griffin Park verlaten. Wees er daarom snel bij en zorg ervoor dat je voor 2 mei 2020 via Voetbaltrips je tickets voor Brentford FC gekocht hebt! Dit is je laatste unieke kans om de sfeer uit de plaatselijke kroeg naar een voetbalstadion te trekken. Laat deze kans niet liggen en bezoek nog een keer het mooiste en gezelligste stadion van Londen! Check de clubpagina voor losse tickets of volledige arrangementen! https://www.voetbaltrips.com/clubs/brentford